Povratak na Novosti
Novi prodajni i edukativni objekat u Subotici | VR UNION DOO

Novi prodajni i edukativni objekat VR Union doo

VR UNION DOO je otvorio novi prodajni i edukativni objekat u Subotici, u ulici Predesetprve divizije 91.

VR UNION DOO

VR UNION DOO je kompanija koja u svojoj ponudi ima najkvalitetnije materijale i proizvode koji se koriste u građevini. Zahvaljujući pozitivnim iskustvima matične kompanije VISINSKI RADNICI DOO sa materijalima za hidroizolaciju ravnih krovnih površina i ukopanih delova konstrukcija, u ponudi VR UNION DOO su isključivo materijali koji su se već dokazali u praksi.

Prodajni objekat VR UNION DOO

Na adresi Pedesetprve divizije 91, u Subotici se nalazi prodajni objekat VR UNION DOO. U toku izgradnje i uređivanja su korišćeni materijali koje i imamo u ponudi. Na ovaj način iz prve ruke možete pogledati i iskusiti kvalitet materijala i način primene. Prilikom izbora materijala i opreme, na raspolaganju Vam je iskusno osoblje, koje Vam pomaže sa savetima vezanim za Vašu situaciju i Vaše potrebe.

Edukacije u VR UNION DOO

Naš cilj jeste da se proizvodi i materijali iz naše ponude primene na pravilan način. Sa brzim razvojem materijala i tehnika korišćenja, ovo nije uvek lak zadatak. Pravilnom upotrebom materijala i opreme iz naše ponude obezbeđuju se maksimalni rezultati.

U našem edukativnom objektu organizujemo obuke za naše klijente. Edukacije se organizuju u malim grupama, poštujući sva pravila zaštite i prevencije širenja pandemije. Rad u malim grupama omogućuje adekvatan prenos znanja i iskustava, a pored teorijskog znanja, obezbeđujemo i mogućnost za sticanje praktičnih iskustava. Sve obuke prilagođavamo Vašim potrebama i željama.

Obuke izvode iskusni predavači, koji poseduju znanje i veštine za pravilnu primenu materijala i opreme.

Posetite nas

Posetite nas kako bi ste se uverili u praktičnu primenu materijala i opreme iz naše ponude.

Molimo Vas da svoju posetu najavite unapred, kako bi smo mogli dogovoriti detalje sastanka i na taj način Vam obezbediti sve neophodne informacije.

Podelite

Povratak na Novosti