🏢 O kompaniji

VR Union doo je kompanija koja je nastala kao rezultat pozitivnih iskustava matične kompanije Visinski radnici doo u primeni vrhunskih materijala i opreme u procesima hidroizolacije ravnih krovnih površina i ukopanih delova konstrukcija.

👷‍♂️Sve za građevinske radove na jednom mestu

🏢 Maloprodajni i veleprodajni objekti kompanije VR Union doo, koja se bavi prodajom materijala za hidroizolaciju, termoizolaciju i građevinske radove. Uz standardni asortiman, kupcima u maloprodajnim objektima dostupan je i kompletan asortiman za molerske i 🎨 farbarske radove.

Pored veleprodaje i maloprodaje u našem objektu na adresi Pedesetprve divizije 91, organizuju se predavanja, savetovanja i 🎓 edukacije  za pravilnu primenu novih materijala i tehnika iz ponude naših partnera. Pored toga stojimo na raspolaganju i za sva pitanja iz oblasti primene materijala za hidroizolaciju.

📍Centrala na adresi Pedesetprve divizije 91, Subotica.

VR Union • Farbara na Prozivci u Subotici. u ponudi imamo veliki izbor kvalitetnih materijala za građevinu i molersko-farbarske radove.

U ponudi, uz naš standardni asortiman, imamo i artikle koje do sada nismo prodavali. U objektu na Prozivci kupcima nudimo kompletan molersko-farbarski asortiman, kao i materijale za keramičarske radove. U pitanju je jedna moderna 🎨 farbara sa širokom i kvalitetnom ponudom.

📍Farbara na adresi 8. marta 9V, ulaz iz Blaška Rajića, Subotica.

💎 Vrednosti

Misija

👷‍♂️ Ponuda velikog izbora vrhunskog materijala i opreme neophodne za
građevinske radove.

Vizija

🎨 Visokokvalitetni materijali i oprema, za postizanje maksimalnih rezultata u izgradnji, hidroizolaciji i termoizolaciji objekata.

0
+
Godina poslovanja
0
+
Raznih proizvoda
0
+
Usluženih klijenata
0
+
Vrhunskih brendova

Prijavite se na elektronski bilten

Dobijaćete obaveštenja o akcijama, popustima i novostima na mail.

  Teslino naselje

  Maloprodajni i veleprodajni objekat sa edukativnim centrom se nalazi na adresi Pedesetprve divizije 91. Pozovite nas na telefon

  ☎️ 065 24 36 462.

  Pozovite nas

  Informišite se o proizvodima i cenama putem telefona. Stojimo Vam na raspolaganju radnim danima od 07:00 do 17:00 časova.

  ☎️ 065 24 36 462

  Prozivka

  Farbara VR Union se nalazi na adresi 8. marta 9V, sa ulazom iz ulice Blaška Rajića. Kliknite i odvešćemo Vas na adresu prodavnice. Pozovite nas na

  ☎️ 024 201 484.