Prodajni i edukativni objekat VR Union doo

Prodajni i edukativni objekat VR Union doo • VR Union

Prodajni i edukativni objekat VR Union doo

VR Union doo je kompanija koja u svojoj ponudi ima najkvalitetnije materijale i proizvode koji se koriste u građevini. Zahvaljujući pozitivnim iskustvima matične kompanije Visinski Radnici doo sa materijalima za hidroizolaciju ravnih krovnih površina i ukopanih delova konstrukcija, u ponudi VR Union doo su isključivo materijali koji su se već dokazali u praksi.

Na adresi Pedesetprve divizije 91, u Subotici se nalazi prodajni i edukativni objekat VR Union doo. U toku izgradnje i uređivanja su korišteni materijali koje i imamo u ponudi. Na ovaj način iz prve ruke možete pogledati i iskusiti kvalitet materijala i način primene. Prilikom izbora materijala i opreme, na raspolaganju vam je iskusno osoblje, koje će vam pomoći i dati savete za vaše potrebe.

Naš cilj jeste da se proizvodi i materijali iz naše ponude primene na pravilan način. Sa brzim razvojem materijala i tehnika korištenja, ovo nije uvek lak zadatak. Pravilnom upotrebom materijala i opreme iz naše ponude obezbeđuju se maksimalni rezultati.

U našem edukativnom objektu organizujemo obuke za naše klijente. Edukacije se organizuju u malim grupama. Rad u malim grupama omogućuje adekvatan prenos znanja i iskustava, a pored teorijskog znanja, obezbeđujemo i mogućnost za sticanje praktičnih iskustava. Sve obuke prilagođavamo vašim potrebama i željama.

Obuke izvode iskusni predavači, koji poseduju znanje i veštine za pravilnu primenu materijala i opreme.

Posetite nas kako biste se uverili u praktičnu primenu materijala i opreme iz naše ponude.

Molimo vas da svoju posetu najavite unapred, kako bismo mogli dogovoriti detalje sastanka i na taj način vam obezbediti sve neophodne informacije.

Podeli

Prijavite se na elektronski bilten

Dobijaćete obaveštenja o akcijama, popustima i novostima na mail.